Auto

Wat is auto leasen precies?

Het leasen van een auto is een manier om aan een nieuw voertuig te komen. Je betaalt nu namelijk slechts een bepaalde hoeveelheid per maand en daarnaast heb je geen aansprakelijkheid voor de auto. De auto kan ook na de looptijd worden teruggebracht bij de verhuurder. Daarnaast moet je niets meer betalen voor onderhoud en reparaties, want dat is alles inbegrepen in de prijs!

Autolease is erg populair bij particulieren en bedrijven die graag een auto willen huren, maar het niet nodig vinden om echt zelf hun eigen wagen te financieren. Het is dan ook erg gemakkelijk om via de autolease website een lease auto te vergelijken. Hierin wordt alvast duidelijk wat er allemaal inbegrepen is in de prijs en hoeveel je per maand.

Een auto lease vergelijken is niet altijd even makkelijk. Dat komt omdat er veel verschillende vormen van lease auto’s zijn. Het is dus belangrijk om te weten welke vorm jouw situatie het beste aansluit. Het overzicht hieronder zal je helpen bij het kiezen van de juiste lease auto voor jouw situatie.

Als je een nieuwe of tweedehands auto wilt kopen, kan het lastig zijn om te bepalen wat de beste optie is. Je moet rekening houden met de prijs, de maandelijkse lasten en de prijs van een eventuele reparatie aan de auto. Wanneer je een leaseauto koopt, heb je geen rekening meer met deze lasten en kun je alle onderhoudskosten uitvoeren wanneer dat nodig is!

Met deze website kun je eenvoudig en snel de beste lease auto vinden voor jouw situatie.

Je kunt in 3 stappen een lease auto vergelijken en boeken.

1. Selecteer het aantal maanden dat je wilt leasen en de hoeveelheid kilometer per jaar die je wilt rijden.

2. Kies het type auto dat jij wilt hebben en vink hier aan als beschikbaar.

3. Selecteer je keuze uit de overzichtelijke lijst met lease auto’s en plaats je bestelling!

Zo simpel kan het zijn!