Auto

Zakelijke autoverzekering direct online afsluiten

Bent u een zelfstandig ondernemer met een personenauto of bestelauto waarmee u zakelijke kilometers maakt? Dan bent u wettelijk verplicht een zakelijke autoverzekering af te sluiten. Lees hieronder waar u op moet letten bij het afsluiten van een zakelijke autoverzekering.

Bestelauto of zakelijke personenauto?

Bij het afsluiten van een zakelijke autoverzekering wordt er door de verzekeraar onderscheid gemaakt tussen een bestelauto en een personenauto. Een bestelauto wordt in de volksmond ook wel eens bestelbus of auto met grijs kenteken genoemd en is gemakkelijk te herkennen aan de beginletters ‘B’ of ‘V’ op het kenteken. Voor beide voertuigen gelden andere premies en voorwaarden.

Online zakelijke autoverzekering afsluiten

Bent u in het bezit van een personenauto en wilt u deze zakelijk verzekeren? Dan kan dat ook online binnen 5 minuten. Als ondernemer kunt u uw BTW aftrekken en daarom kunt u bij ons de autoverzekering exclusief BTW verzekeren. Dit scheelt u op de maandpremie.

De zakelijke autoverzekering van Lancyr biedt u een scherpe premie tegen uitstekende voorwaarden. De zes belangrijkste voorwaarden op rij:

  • Geen eigen risico (standaard)
  • Dagelijks opzegbaar
  • Nieuwwaarde regeling
  • Gelijkwaardige autoregeling
  • 8,8 gemiddeld cijfer voor schadebehandeling
  • Gratis vervangend vervoer bij reparatie

Wanneer heeft u een zakelijke autoverzekering nodig?

Wanneer u een auto heeft aangeschaft waarmee zakelijke kilometers worden gereden is een zakelijke autoverzekering verplicht. Met uw zakelijke auto is het toegestaan om privekilometers te maken. Dit moet echter wel aan de belastingdienst opgegeven worden middels een rittenregistratie. Tegenwoordig zijn hier handige apps voor op uw smartphone die dit bijhouden.

Wanneer geen Lancyr zakelijke autoverzekering?

Gebruikt u uw zakelijke auto voor taxivervoer, als lesauto of als rouwauto? Heeft u een koerierdienst, uitzendbureau, auto verhuur- of garagebedrijf, of bent u werkzaam in de bouwsector? Dan kunnen wij u met de Lancyr zakelijke autoverzekering niet helpen. Neem contact met ons op, dan helpen wij u graag met een andere passende oplossing