Overig

De compressor van uw auto airco repareren, hoe werkt dat?

We weten allemaal dat een goed werkende airco je van veel gemak en plezier kan voorzien, hierdoor kan je immers genieten van een aangename temperatuur in je auto gedurende de zomer. Maar wat als je airco nu om de een of andere reden kapot is gegaan, je wilt misschien net vertrekken voor je welverdiende vakantie en merkt het pas op het allerlaatste moment op. Wat doe je dan? Een van de eerste zaken die je doet is een afspraak plannen met een auto airco specialist zoals Aircontrol, zij kunnen je alles vertellen over wat wel en wat niet te doen. Ze checken de airco, kunnen deze indien nodig bijvullen en geven advies over hoe dit probleem in de toekomst te voorkomen.

Welke onderdelen zijn kapot en welke heb je nodig?

Als je wilt achterhalen welke onderdelen van jouw compressor het begeven hebben is het verstandig ervoor te zorgen dat je zelf kundig genoeg bent. Ben je zelf een AC specialist? Op onze website vind je extra informatie over hoe een airco zo goed mogelijk onder handen te nemen. Ben je zelf geen expert? Op onze website vind je informatie over wat je dan het beste kunt doen, klik op “voertuig eigenaar” en daar vind je uitgebreide documentatie over wat je het beste kunt doen.

Een van de onderdelen die je wellicht nodig hebt is een compressor, deze zorgt ervoor dat de airco op de juiste wijze de lucht in de auto kan verkoelen. Op onze website vind je allerlei compressor onderdelen, deze kan je zelf monteren en gebruiken zoals nodig. Voor eventuele documentatie kun je altijd contact met ons opnemen, we adviseren je er graag in.

Bij Aircontrol kan je altijd terecht voor een professionele check, advies of een vrijblijvende test. Zo weet je zeker dat je komende zomer met een gerust hard naar Frankrijk kunt reizen zonder je zorgen te hoeven maken over de werking van je airco. Eventuele defecten komen direct aan het licht en kunnen indien nodig direct gerepareerd worden.