Overig

Een ex lease auto kopen is een goede keus

Wil je een lease auto kopen? Dan is een Ex lease auto kopen een goede keus. Wil je weten waarom? Bij een Ex lease auto kopen is het onderhoud heel goed. Je kunt een volledig overzicht opvragen van de onderhoudshistorie als je dat wilt. Mocht er een herstelde schade aan zitten dan wordt je dit door Bynco heel eerlijk verteld. Bij een ex lease auto kopen heb je ook een voordeel dat je auto vrij nieuw is. Bynco kan je ook vertellen of de ex lease auto die je wilt kopen weinig kilometers op de teller heeft want dit is in de meeste gevallen wel zo.

Ruim assortiment aan lease auto’s

Heel populair en volstrekt normaal is tegenwoordig het kopen van een ex lease auto. De consument weegt alles tegen elkaar af en komen er dan achter dat het super slim is om een ex lease auto te kopen. Lease auto’s die jaren geleden terug kwamen werden direct verkocht aan opkopers en handelaren. Misschien was de kans dan ook wel groot dat je een ex lease auto tegen kwam bij een garage of autobedrijf in je omgeving. Maar Bynco biedt zelf een ruim assortiment aan ex lease auto’s aan. Deze ex lease auto’s van Bynco zijn jong gebruikte auto’s. Meestal hebben ze ook maar een vorige eigenaar gehad. De betreffende onderhoud documenten vindt je ook hierbij.

Dealer onderhouden

Bij een ex lease auto heb je vrijwel altijd de zekerheid dat deze goed is onderhouden. Leasemaatschappijen verplichten de eigenaren om de lease auto’s te onderhouden bij gekwalificeerde bedrijven.  Meestal zijn dat de dealers zelf. Je kunt hiermee zeggen dat ze altijd dealer onderhouden zijn geweest en dan ook goed gedocumenteerd. De lease auto heeft een officieel teller rapport. Daar mag je eigenlijk bij het kopen van een lease auto wel vanuit gaan. De kilometerstand is logisch opgebouwd en verklaarbaar.