Overig

Vervoer: Palletboxen

Eenvoudig en snel palletboxen kopen

Op onze website: http://www.zamko.nl staan constant diverse palletboxen waar onder houten palletboxen te koop. Dankzij onze jarenlange ervaring, ons grote assortiment en onze voordelige prijzen zijn wij de ideale plek om houten palletboxen te kopen. Al onze palletboxen zijn opvouwbaar of inklapbaar, waardoor ze gemakkelijk in gebruik te nemen zijn. In onze webshop staan zowel nieuwe palletboxen als gebruikte palletboxen. De gebruikte palletboxen zijn altijd in goede staat, soms zijn ze namelijk slechts één keer gebruikt. Omdat de palletboxen maar een aantal keren zijn gebruikt kun je tegen een goede prijs een palletbox kopen waar je nog heel lang plezier van zult hebben.

Wij geven graag advies

Dankzij ons jarenlange ervaring hebben we aan de basis gestaan van vele succesvolle logistieke processen. Het is belangrijk dat het juiste type palletbox gekozen wordt. Dit zorgt namelijk voor een optimaal verloop van een logistiek project. Wij zijn daarom altijd beschikbaar voor het geven van advies op maat. Op afspraak is het mogelijk om langs te komen bij ons magazijn dat gevestigd is in Eindhoven.

Ervaar de voordelen van kunststof palletboxen

Het gebruik van houten palletboxen heeft veel voordelen op het gebied van transport en opslag. De palletboxen zorgen bijvoorbeeld voor een goede bescherming van het product dat vervoerd wordt. Er is geen wikkelfolie meer nodig, waardoor het ook beter is voor het milieu. De palletboxen kunnen daarnaast heel handig gestapeld worden op elkaar. De stapelbare palletboxen zorgen ervoor dat de beladingsgraad veel hoger wordt, zowel in vrachtwagens als in de opslag. In combinatie met een deksel verklein je ook nog de kans op diefstal, en omdat er een deksel zit zullen de producten minder snel beschadigen of vuil worden.