Scooter

Elektrische scooters, voor een betere duurzaamheid

Deze keuze voor het aanschaffen van een elektrische scooter heeft meerdere voordelen. Daarbij is het ook mogelijk om de scooter te leasen, zodat je niet het volle bedrag in 1x hoeft te betalen. In dit artikel leg ik je van alles uit over de elektrische scooters. Of kijk op de website polderscooter.nl voor alle mogelijkheden.

Een elektrische scooters is beter voor iedereen

Met iedereen bedoel ik dat de elektrische scooter een steentje bijdraagt aan de natuur. Want met een elektrische scooter is brandstof en dus luchtvervuiling geen probleem meer. De elektrische werkt volledig op elektriciteit en gaat ongeveer 60 a 70 kilometer mee. Lang genoeg om de scooter voor dagelijks gebruik aan te schaffen. Het opladen is heel simpel via een stopcontact. Je komt thuis na een rit op de scooter, je doet de stekker in het stopcontact en in de scooter, je wacht even en kan vervolgens weer verder. Het opladen duurt gemiddeld gezien 2 tot 3 uur, dit hangt wel af van het model scooter dat je rijdt.

De bijkomende voordelen van een elektrische scooter

Los van het bijdragen aan een betere milieu en duurzaamheid zijn er nog meer voordelen bij het rijden van een elektrische scooter. Omdat de scooter volledig elektrisch rijdt zit er in de scooter minder onderdelen, zoals de motor, carburateur of luchtfilter. Het voordeel hiervan is is dat het dus niet kapot kan gaan en dus niet vervangen hoeft worden. Bij de scooter hoef je alleen maar rekening te houden met de accu, banden en remmen als het gaat om onderhoud. Dit kan schelen in de kosten en in de zorgen om de scooter.

Om nog een voordeel op te noemen is de scooter muisstil. Dus geen hard geluid meer van een 2 of 4 takt scooter. Heerlijk rustig rijden zonder iedereen wakker te maken als je vroeg naar je werk moet. Om af te sluiten heb ik nog een voordeel, dit is namelijk dat de scooter niet harder kan dan 25 km p/u en je dus geen helm plicht hebt.

Kijk voor alle informatie op de website polderscooter.nl en wie weet ben jij binnenkort in bezit van een elektrische scooter!